Welkom bij

Dok Bar&Bites

Welkom bij DOK Bar&Bites! Wij zijn op woensdag t/m zondag open vanaf 12.00 uur! Op een geweldige plek in Dordrecht, de Spuiboulevard, kunt u genieten van heerlijke drank en bites. Geniet van lunch, heerlijke bites en gerechten om je vingers bij af te likken. We vragen jullie om de regels goed te lezen betreffende het bezoek aan DOK Bar & Bites goed te laten verlopen. We zijn nog steeds gebonden aan een aantal regels en voorwaarden.

VERRASSEND GENIETEN

Wij kiezen met zorg onze mooie verse producten en gaan voor goede service & ambiance. Hiermee willen wij het DOK gevoel ook naar Dordrecht brengen. DOK Bar & Bites is een trendy industriële gezellige bar met een verrassende kaart met heerlijke Gin & Tonics en Cocktails. 

PROEF, BELEEF & ERVAAR!

In een ambiance met cognac leren Chesterfield banken, warme kleuren & de grote bar voelt men zich al snel thuis. DOK Bar & Bites staat voor proef, beleef & Ervaar.

U vindt DOK Bar & Bites aan de Spuiboulevard 97E in Dordrecht.

Vanaf 1 oktober starten we weer met onze High Wine, High Beer en High Gin&Tonic. Blijf op de hoogte via onze social media! Zien we jullie snel?

Het team van

Dok Bar&Bites