NIEUWS

BAKKIE BIJ DE BUREN BACK TO REALITY”

De zomervakantie is voorbij gevlogen, de scholen gaan weer beginnen en de bouwvak zit er op. Dit betekent dat wij weer gaan beginnen met “Bakkie bij de Buren”! Vanaf nu zal er elke maand een thema verbonden zijn aan “Bakkie bij de Buren.”

De eerstvolgende editie vindt plaats op donderdag 5 september waarbij DJ Indy Ocean jullie vanaf 20:00 uur zal voorzien van de nodige deep house plaatjes waarmee we terug zullen gaan naar de realiteit.. Voor 21:30 uur binnen is een welkomstdrankje van ons!

KOM JIJ VOOR DE HIGH WINE
OF TOCH VOOR DE HIGH GIN?

Na dat we een half jaar warm hebben gedraaid en aardig wat gasten al genoten hebben van onze high wine en high gin, is het tijd voor een nieuw menu!

Wij serveren 4 gangen bites in combinatie met 4 verschillende wijnen of 4 verschillende Gin & Tonics. High wine is € 39,50 per persoon en High gin is € 55,- per persoon.

Het is mogelijk om te reserveren vanaf 2 personen van donderdag tot en met zondag tussen 16:00 uur en 19:00 uur in DOK Bar & Bites 2.0. Wie neem jij mee om te genieten van een 4-gangen high wine of high gin? Tag jouw vriend(en) en/of vriendin(nen) bij een van onze Instagram posts en bij 1400 volgers op Instagram geven wij een high wine of high gin weg voor 2 personen!

LAZY SUNDAY

Elke 3de zondag van de maand kan je bij ons langskomen voor een Lazy Sunday. Wij zorgen voor live muziek tussen 15:00 uur en 19:00 uur en jullie voor de gezelligheid. Wie neem jij mee om uit te brakken op de zondagmiddag? De eerste editie van Lazy Sunday vindt plaats op zondag 22 september.

NIEUWE KAART!

Met de nazomer in onze rug en de herfst & winter voor ons, hebben wij al wat heerlijke proeverijen achter de rug… en wij gaan binnenkort onze nieuwe najaar & winterkaart presenteren! Dit gebeurt op woensdag 23 oktober. Smaakvolle bites, nieuwe cocktails, verfrissende gin & tonics & bijzondere speciaalbiertjes. Het duurt nog even maar hebben jullie nog wensen of wil je een klassieker terug laten komen… roept u maar! Het leukste gerecht wordt beloond met een diner voor 2 personen bij DOK Bar&Bites.

FEESTJE?

Wist u dat DOK Bar & Bites 2.0 ook af te huren
is voor uw feest, jubileum, trouwlocatie of
(zakelijke)borrel? Voor meer informatie
kunt u terecht bij onze collega’s.