NIEUWS

Bakkie bij de buren

De eerst volgende editie vindt plaats op donderdag 7 november waar DJ Indy Ocean jullie vanaf 20:00 uur zal voorzien van de nodige lekkere plaatjes waardoor de voetjes van de vloer gaan! Voor 21:30 uur binnen is een welkomstdrankje van ons!

Gin on Sunday

Weet je niet wat je met de zondagmiddag aanmoet? Bij DOK Bar & Bites hebben wij op zondag 17 november “Gin on Sunday” in samenwerking met FeverTree. Al onze Gin & Tonics worden deze dag geserveerd voor 7,50! Aanvang 15.00 tot 18.00 uur.

Private Shopping Event

Op dinsdag 19 november organiseert Meesterdesign store bij DOK Bar & Bites een Private Shopping Event, is dit iets voor jou en je vriendinnen? De avond is inclusief hapjes, drankjes, mooie prijzen, pre-sale en natuurlijk een modeshow. Aanvang tussen 19:30 uur tot 23:00 uur de prijs is 25,- per persoon. Opgeven kan via pb of mail naar: info@meesterdesignstore.nl

DOK’s Lazy Sunday

Na de afgelopen lazy sunday waar Frank in Person heel DOK Bar & Bites heeft laten dansen is het nu tijd voor de volgende lazy sunday op zondag 24 november. Daar zal Larissa Rosalie de nodige covers voor jullie zingen tussen 15:00 uur en 18:00 uur. Zien we je dan?

Kerstmarkt

De jaarlijkse kerstmarkt komt er weer aan op 13, 14 en 15 december zullen wij onze vaste openingstijden hebben. Op zondag 15 december is het alweer tijd voor de 4de editie van “DOK’s Lazy Sunday”. Ben je klaar met de kerstmarkt en is het tijd voor een wijntje en een lekkere bite? Dan staat tussen 15:00 en 19:00 uur het zang duo Bob en Thom voor jullie klaar.

Tweede Kerstdag

Met kerstavond en eerste kerstdag zijn wij gesloten zijn. Op 2de kerstdag zijn wij vanaf 14:00 uur open. Kom jij borrelen in ontspannen kerstsferen?! Wij zullen onze normale menukaart voor jullie serveren. Reserveren niet verplicht.

DOK’s Early New Year

Op zaterdag 28 december kan je bij ons het nieuwe jaar al vroeg inluiden. Wij zullen overdag live muziek hebben met diverse singer songwriters en in de avond knallen DJ Dixsz en DJ Flier het nieuwe jaar van DOK alvast in!

Van 30 december tot en met 2 januari zijn wij gesloten en verwelkomen jullie graag op vrijdag 3 januari voor een een nieuwjaarsborrel!

FEESTJE?

Wist u dat DOK Bar & Bites 2.0 ook af te huren
is voor uw feest, jubileum, trouwlocatie of
(zakelijke)borrel? Voor meer informatie
kunt u terecht bij onze collega’s.